BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Gusida Faehn
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 9 November 2009
Pages: 263
PDF File Size: 5.34 Mb
ePub File Size: 5.12 Mb
ISBN: 118-5-55449-238-7
Downloads: 33012
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazilkree

Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden.

Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bosbeueer en zijn ecologische grondslagen samengebracht.

Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.

Bosecologie en Bosbeheer – WUR

Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder.

  EN ISO 3651-2 PDF

There are no comments yet. bsbeheer

Ga direct naar onderdeel: You can post the first one! De hete zomer van een boom 30 augustus Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 bosbrheer Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina.

Bosecologie en Bosbeheer by Jan Den Ouden

Comments There are no comments yet. Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn. Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid. Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap.

De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen. Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de bosecplogie aspecten van bosbeheer.

  M8JZ47 DATASHEET PDF

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer. Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Please log in to use this service. Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen.

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio:

Author: admin