CLUBUL BILDERBERG STAPANII LUMII PDF

Buy Clubul Bilderberg. Stapanii lumii by Cristina Martin (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible. Clubul Bilderberg-stapanii lumii-Cristina Martin. 4 likes. Book. Articole din stapanii din umbra scrise de Cristian Terran și Gebelezis. Mintea lui este pura, nealterata de virusurile energo-informationale ale lumii in care a din Umbra Tagged with al treilea razboi mondial, anti nwo, Clubul Bilderberg, .

Author: Maushura Kagataxe
Country: Congo
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 11 June 2006
Pages: 87
PDF File Size: 4.94 Mb
ePub File Size: 4.11 Mb
ISBN: 768-3-85986-969-4
Downloads: 39393
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dagami

Daca e sa fim sclavi, atunci sa fim sclavi doar ai pasiunilor noastre, ai viitorului nostru stralucit si al cauzelor pe care le sustinem, a valorilor noastre. Marilyn a fost initial o prostituata de lux deci programata in prealabil si mai apoi a fost transformata de catre corporatistii industriei media in figura marcanta a secolului din punct de vedere al senzualitatii oculte feminine.

Primele doua forte nu vor permite niciodata unui inventator sau unei companii sa construiasca si sa va vanda o masina cu energie gratuita! Ei erau de multe ori destul de brutali. Morrison argumentau, intr-un articol dinca, daca diferenta de evolutie dintre doua civilizatii este de milioane de ani, probabilitatea schimbului de idei dintre ele va fi egala cu zero. Dar cultura noastra spune cu totul altceva.

stapanii din umbra | Conspiratii si Mistere

Dupa cum estimam mai sus, civilizatia noastra putea sa fi stapqnii Galaxia in cel mult doua milioane de ani. Tot ei au promovat acceptarea generala a teoriei stiintifice care afirma ca energia gratuita este imposibila legile termodinamicii.

Nu poti sa-l folosesti intr-un curs de team-building, nu poti sa intemeiezi o religie in jurul lui, nu poti sa scrii o carte de self-help pornind de la el sau, in fine, poti sa incerci, sstapanii n-o sa aiba decat doua pagini cu unul si acelasi cuvant: Poate ca nu sunt singurul care asteapta sa actioneze pe baza unui Adevar superior.

E usor sa iti lasi intreaga viata in mainile statului si sa nu fii responsabil de nici un aspect al ei. Horus a fost Lumina Lumii. Ne putem gandi la cercetarile privind regenerarea, prelungirea sperantei de viata, ingineria genetica, bio-robotii, ciborgii etc.

Tehnologia energiei gratuite este aici.

Programarea are ca scop depersonalizarea si desensibilizarea victimelor, marirea capacitatii de a secreta adrenalina, inhibarea fricii, cresterea urii si sporirea capacitatii de concentrare asupra obiectivului trasat. Cine crede in ziua de azi ca mai are intimitate se inseala. Scopul lor ulterior a fost divers in functie de calitatile particulare ale fiecaruie — asasini, spioni, programatori, formatori de opinii, paranormali, politicieni, cadre militare, membri in consiliile de administratie ale companiilor si ale firmelor din industria media si de divertisment si a altor tipuri de corporatii.

  CONEL ER75I PDF

Divinitate care nu are de a face cu vre-o religie de pe Pamant lumji doar cu o filosofie de viata.

Filed under Exclusiv Tagged with anticonsumerismCum sa schimbam sistemulsolutii anti nwo stapanli, solutii impotriva noii ordini mondialesolutii impotriva sistemuluistapanii din umbra. Nu te mai poti gandi ca altcineva va trebui sa iti rezolve problemele in timp ce tu poti sa cheltui. Aceasta a fost oferta. Eu cred ca fiecare poate sa gandeasca pentru el si cred ca fiecare poate vedea solutiile intr-o problema a societatii actuale.

Nu avem amintiri despre aceste lucruri, dar ei le au. Si o victima programata pana la varsta de 5 ani se poate recupera deplin, insa procesul de recuperare este extrem de lung si anevoios. GV Stapsnii unei situatii economice prebusite. Dintr-o perspectiva ultima, tehnologia energiei gratuite este o manifestare catre exterior a Abundentei Divine. Nu ai identitate, nu intereseaza pe nimeni cum te numesti sau ce aspiratii ai atat timp cat sacul tau de bani este incarcat.

Bilderbefg reprezentantii unei supercivilizatii sunt aici ceea ce e foarte probabilei ar putea sa ne examineze, sa ne monitorizeze evolutia, chiar sa ne contacteze sub o anumita forma, dar in nici un caz nu se vor aseza la acelasi nivel cu noi.

Cei ce vor sa insclavizeze pe altii ii vor pe acestia ignoranti, si disconectati de ei insisi si ceilalti. Acest individ a facut probabil mai mult rau miscarii pentru energie gratuita din S. Si nu doar atat, Biserica nu poate fi atacata, contrazisa bileerberg pusa sub lupa atentiei publice, fara ca anumite persoane, bloguri, site-uri, sa te catalogheze drept satanist, ateu, propagandist impotriva credintei, etc.

Iisus a avut 12 discipoli. Traim intr-o lume in care bildefberg si societatea insista si impun tinerilor sa urmeze sistemul educational pentru ca astfel succesul in viata este asigurat. O persoana care nu isi asuma raspunderea, o persoana care nu spune ce doreste si accepta un tratament neadecvat. Dupa cum se vede in realitate este exact opusul: Majoritatea dintre cei care respecta legea fac asta deoarece ei cred ca asa este corect, pentru beneficiul propriu.

Dupa ce individul este programat, hipnoza se incheie folosindu-se alt stapznii acelasi declansator, iar omul nu mai tine minte nimic din ce i bilderbegg intamplat.

  BASKIJSKI DIABE PDF

Guvernele noastre nu au de ce sa ne supravegheze iar motivele de suspiciune din partea lor sau a noastra ar fi nefondate. Responsabilitatea personala nu se va castiga niciodata daca privim la vecin in curte.

List of products by manufacturer Cristina Martin

Toata lumea o va dori si, in acelasi timp, va dori sa clubil pe oricine altcineva sa o obtina. Cati dintre noi nu au spus: Chiar daca comparatia nu este perfecta, ne amintim ca, in urma cu cateva secole, daca oamenii soseau intr-un loc nou o vale salbatica, o insula nelocuita etc. Experimentele au scos la iveala capacitatea mintii de a se scinda in conditii extreme, dand nastere la personalitati multiple ale aceluiasi individ. Tehnicile de formare a agentilor cuprindeau tortura fizica, psihica si emotionala, privarea de hrana, apa si simturi, electrocutari, fortarea indivizilor de a se lupta intre ei pana la moarte si abuzuri sexuale.

Sunt cunoscute scolile secrete ale misterelor din antichitate care s-au perpetuat de-a lungul timpului sub forma de fratii, grupuri si ordine de la curtile regale medievale. Adica cum vrei sa fii bogat daca nu iti plac bogatii? In Bilferberg spre exemplu exista o lege nescrisa care spune ca nu trebuie sa bileerberg legi de Religia Ortodoxa.

Tehnologia lcubul si internetul au sfasiat secretul asternut asupra acestui fapt remarcabil. A venit insa momentul sa recunoastem ca am fost pacaliti.

E de bun simt pentru orice individ de pe planeta asta -apartinand unei societati moderne- sa nu-si faca iluzii ca este liber. Filed under Manipulare Tagged with manipularesolutii anti nwosolutii impotriva manipulariistapanii din umbratransa colectiva.

Printre aceste industrii, industria media si de divertisment genereaza anual mii de miliarde.

Poate fi contracarat spionajul online?

O chestiune sociala se transpune la nivelul relatiilor de familie. Pe langa toate aceste practici victima este supusa la numeroase si repetate abuzuri sexuale, in special penetrarea anala, care, asa cum vom vedea in continuare are un rol extrem de important — cel mai important. Cu premisele de mai sus, Pamantul ar putea fi privit ca o rezervatie cosmica, monitorizata de niste supercivilizatii ca in asa numita ipoteza zoo.

Author: admin