JEAN BULTOT PDF

Titles, Order. De bende en Co 20 jaar destabilisering in België by Hugo Gijsels — not in English Common Knowledge. De bende van Nijvel het dossier, het. Explore historical records and family tree profiles about Jean Bultot on MyHeritage, the world’s family history network. Jean Bultot (Q). No description defined country of citizenship · Belgium. 0 references. given name · Jean. 0 references. occupation.

Author: Meztilmaran Gardalkis
Country: Moldova, Republic of
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 3 April 2015
Pages: 379
PDF File Size: 17.8 Mb
ePub File Size: 12.73 Mb
ISBN: 841-4-99441-473-8
Downloads: 19182
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazuzragore

La seule fois ou j’ai entendu parler d un medecin fou a la solde de Kadafi ce fut par l’ex Substitut Claude Leroy qui disait avoir rencontre a la prison de Nivelles un des commanditaires des TBW en la personne d’un medecin incarcere en meme temps que lui!

En wat met de wapens van Dekaise begraven in de tuin van een villa? Bultot kan meer weten. Skip to forum content Bende van Nijvel De Belgische jaren van lood.

Active topics Unanswered topics. Zie ook eens die vreemde aanslagpoging op Gol in Luik.

You must login or register to post a jran. Ik lees onder voorbehoud van fouten: Hage Maroun, un Libanais et Wie heeft zin om mee te helpen ontcijferen uit de nota’s van Bultot?

  BOWRING TREATY PDF

Dat is een betere: Ik denk niet dat hij tot de kern van de bende behoorde maar ben ervan overtuigd dat hij een deel van de puzzel is. Contact Heeft u een vraag of informatie over de Bende van Nijvel?

Ik ben zo vrij dat niet eens zo’n gek idee te vinden. Iemand die de namen Vermup, Michiels, Otero? Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next.

Het was de hean dat de gegevens die naar Bultot verwezen zouden verbranden. RSS topic feed Posts: Tenzij men er echt bij blijft, wat riskant is.

Er zijn ook de schimmige verhalen over zijn contacten met Delsaut en de staatsveiligheid en tenslotte zijn bewering dat hij niet vertrouwelijk omging met sommige gedetineerden in de gevangenis. Vandeuren en hij beschuldigden elkaar van het transport van de wapens die bij Dekaise buitgemaakt zijn.

Jean Bultot in the Census | Ancestry

Maar ik ben het met je eens dat Bultot een deel van de puzzel is, gezien de Bende hem duidelijk bij de zaak betrok of wilde betrekken. Dit is wat Bultot zelf zegt over een bepaalde betrokken “dokter” op anneesdeplomb. De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is. Juan Mendez zei hetzelfde. Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 … 18 Next You must login or register to post a reply. Ik denk niet dat het mogelijk is iets in brand te steken en te zorgen dat er een papier of foto niet verbrandt.

  JAMIUL ULUM WAL HIKAM PDF

You are not logged in. Ik lees onder voorbehoud van fouten:. Ik denk ook niet dat het dwaalsporen waren.

Jean Bultot

En wie zegt dat de betrokkenheid van Gol en van veel hoger een bulott is? Please login or register. Spijtig genoeg is de man een mythomaan die zelf een heleboel leugens rondstrooit. De verhalen die hij in Paraguay aan de Belgische politie vertelde over de betrokkenheid van Gol bij de bende, zijn beweringen dat je de top van de bende hoog, heel hoog moet zoeken, de redenen voor zijn vlucht naar het buitenland. Verder ook zijn contacten met de De Staerkes en de Jonathan-kliek, waarvan het zeer waarschijnlijk is dat die aan de Bende verbonden kunnen worden.

Author: admin